Вчора в Дунковиці зіткнулися легковик та мікроавтобус (оновлено)

20 вересня близько 15:45 на ділянці автодороги Мукачево-Рогатин біля села Дунковиця Іршавського району Закарпатської області зіткнувся ВАЗ-2101 та грузопасажирський мікроавтобус „ФОРД-ТРАНЗИТ”. У автівці, яка прямувала в бік селища Сільце знаходилося четверо дорослих та двоє дітей, у мікроавтобусі, що слідував у напрямку Мукачева – двоє дорослих.

 

Внаслідок зіткнення загинуло двоє жінок, які їхали у ВАЗі та 10-річна дівчинка. Водій автотранспортного засобу, ще одна жінка та 10-річний хлопчик перебувають на у реанімаційному відділенні Іршавської центральної районної лікарні. Стан всіх трьох важкий.

Дружина водія "Форда-Транзита" отримала різноманітні політравми та була у стані середньої важкості госпіталізована у Мукачівській міській лікарні.

На місці події працює оперативно-слідча група Іршавського РВ УМВС, фахівці якої встановлюватимуть причину зіткнення, що призвело до загибелі двох дорослих та дитини.

Серед версій, які розглядаються, аварії поблизу села Дунковиця, могла статися внаслідок проколу задньої правої шини автомобіля ВАЗ-2101, через що водій легковика не впорався з керуванням та „вилетів” на зустрічну смугу, де й зіткнувся з грузопасажирським мікроавтобусом „ФОРД-ТРАНЗИТ”. Однак, поки це тільки робоча версія, остаточне слово за фахівцями.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

21 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів