У ВОЛОВЕЦЬКОМУ ТИШЕВО ВОГОНЬ ЗРУЙНУВАВ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК

Пожежа, яка сталася у воловецькому селі Тишево майже повністю зруйнувала дерев’яний житловий будинок, що належить місцевому тимчасово непрацюючому молодому чоловіку. На щастя, жертв та травмованих немає.

 

Рятувальники двох пожежних частин – Волівця та Жденієва доклали всіх зусиль аби не допустити розповсюдження вогню на прибудову, оскільки на момент виклику дерев’яна споруда була вже охоплена полум’ям з усіх боків.

Як щойно стало відомо причиною пожежі, вважається коротке замкнення електричної мережі, від якої найчастіше потерпають наші краяни. Економічні втрати від вогню склали майже два десятки тисяч гривень.

Набагато більше пощастило господарям з міста Берегово. Вчора по обіді в їхньому одноповерховому приватному житловому будинку внаслідок грозового розряду зайнявся електролічильник.

Від нього вогонь перекинувся на дерев’яне перекриття між горищем будинку та коридором. Викликані пожежники встигли зупинити вогонь перш ніж він зумів наробити значного лиха.

Шкода від пожежі склала чотири тисячі гривень, а господарям окрім трифазного електролічильника доведеться подбати і про відновлення близько трьох квадратних метрів перекриття.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

22 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів