Перший у Західній Україні автосалон "Франсавто" відкрився в Ужгороді

Поціновувані шикарних автомобілів відомої французької автомобілебудівної компанії відтепер зможуть придбати її вироби на Закарпатті. У четвер в обласному центрі урочисто відкрили дилерський центр компанії "Франсавто", котра є офіційним імпортером французької автомобільної марки Сitгоеn. ТОВ "БСБ-Ужгород", що розташоване на вулиці Собранецькій, 146, гостинно відчинило двері для покупців, ставши 25 офіційним дилером "Франсавто" в Україні. Та найцікавіше, що це перший автосалон французької автомобілебудівної компанії в Західній Україні. Щоправда, до кінця наступного року планується розширити мережу дилерів Сitгоеn до 40 представників.

 

Сitгоеn спеціалізується на випуску легковиків (входить у корпорацію "Пежо"). Компанія заснована ще в 1919 році Андре Ситроеном для масового виробництва недорогих машин, і фактично перший її автомобіль став першою серійно виготовленою автівкою в Європі. Цікавий факт: уже в червні 1924 року Сitгоеn виготовляв понад 250 автомобілів щодня, а в 1933 році 90% паризьких таксі були саме цієї марки. За свою майже 90-річну історію компанія переживала різні періоди: банкрутство під час "Великої депресії", потрапляння під контроль групи "Міш-лен", входження в 1976 році в концерн "Пежо". До речі, в корпорації компанія перебуває на правах самостійного відділення, що зберігає свою марку автомобілів.

Найпопулярнішим у цій компанії є сімейство Хзага. Зокрема, один з бестселерів — Сitгоеn Хsага Рісаssо — з’явився на автомобільному ринку в 2000 році. А вершиною французьких автовиробників нині є модель С6, у котрій відтворені всі обов’язкові для автомобілів цього класу якості. До слова, всі, хто прийшов на відкриття автосалону, змогли помилуватися цим непе-ревершеним витвором французьких автодизайнерів. А дехто навіть встиг придбати собі автівку. Так, так, це не жарт: не один десяток жінок і дівчат зупиняли заздрісні погляди на пані Віктори з Ужгорода, котрій чоловік придбав автівку просто в день відкриття...

Директор ТОВ "БСБ-Ужгород" Володимир Жорник розповів, що його київське керівництво бачить дуже великі перспективи свого становлення на закарпатському ринку. Так, приміром, до кінця нинішнього року планують продати 20 автомобілів, а в 2007-му — понад 100. До речі, першим покупцям компанія підготувала сюрпризи, які, щоправда, не стала розкривати. Не хочете дізнатися?

Ярослав Світлик, "Новини Закарпаття"

 

21 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів