Будівельні організації Ужгорода не приступили до роботи на каналізаційно-очисних спорудах, підземному водозаборі “Минай” та стадіоні “Авангард”

Хоча гроші отримали...

 

Саме так стверджують у прес-службі Закарпатської обласної державної адміністрації. У повідомленні повідомля?ться, що зараз гостро постало питання ефективності використання коштів, виділених з Державного бюджету: осво?но всього 13 відсотків отриманих Ужгородським міськвиконкомом коштів. Йдеться у повідомленні і про те, що досі не розпочаті роботи на таких важливих для міста об??ктах, як каналізаційно-очисні споруди, підземний водозабір ?Минай?, стадіон ?Авангард?, хоча будівельним організаціям перераховано кошти. До цього часу не вирішено і питання щодо фінансування аварійної ділянки газопроводу по вул. Тельмана та підвідного газопроводу від Сторожниці, що ма? стати резервним джерелом газопостачання обласного центру.
Попри те, що за січень-червень ц. р. Ужгород забезпечив 223-відсоткове надходження до бюджету Пенсійного фонду (при обласних ? 86%), недоїмка зросла на 35%. Далеко не всі резерви використанні і щодо підвищення рівня заробітної плати і, головне, ? погашення заборгованості по ній (з початку року борг зменшився у 6,6 раза).

 

07 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів