ВІДКРИТТЯ ТОРГОВО-ПРЕДСТАВНИЦЬКОГО МАЙДАНЧИКУ ХОЛДИНГОВОЇ КОМПАНІЇ „АВТО КрАЗ” У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

У п’ятницю 27 жовтня вперше на Закарпатті відбудеться відкриття торгово-представницького майданчику ХК „Авто КрАЗ”. Зокрема будуть презентовані найбільш „актуальні” для нашого краю моделі техніки – КрАЗ-лісовоз та сідельний тягач.

 

Присутній на відкритті директор Торговельного Дому „Авто КрАЗ” Ляпун Микола Миколайович розповість про плани компанії найближчим часом презентувати також самоскиди всіх тягорозмірів та спецтехніку: крани, бетонозмішувачі, дорожні машини. Протягом трьох останніх років модельний ряд „Авто КрАЗу” розширився більш, ніж у 4 рази – до 30 моделей та 150 комплектуючих вантажних автомобілів. Вже зараз висока якість продукції та надійність автомобілів „КрАЗ”, призначених для експлуатації в різних кліматичних та дорожніх умовах, забезпечили їм попит і популярність у 57 країнах світу. Тепер компанія матиме представництво і в нашому краї.


У програмі презентації – огляд торговельно-представницького майданчику „Авто КрАЗу”, виставка продукції ВАТ Ужгородський „Турбогаз”, прес-конференція, святковий фуршет. Початок заходу о 15.00.

* * *
Відкриття торгово-представницького майданчику ХК „Авто КрАЗ” відбудеться за адресою: м.Ужгород, вул., Болгарська,3, ВАТ „Ужгородський Турбогаз”.

Збір для представників ЗМІ у п’ятницю 27 жовтня о 14.30 біля будинку облдержадміністрації. Початок презентації о 15.00.

 

27 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів