“УЖГОРОДСЬКИЙ КНИЖКОВИЙ МИКОЛАЙ” РОЗШИРЮЄТЬСЯ

П’ятий ювілейний “Ужгородський книжковий Миколай” відбудеться 14-15 грудня.

 

Це єдиний на Закарпатті книжковий ярмарок, який відомий не тільки продажем книжок, але й численними презентаціями та зустрічами зі знаковими постатями української літератури. Цьогорічними гостями “Книжкового Миколая” будуть Марія Матіос, Дмитро Стус, Павло Вольвач.

Обіцяв приїхати нарешті до Ужгорода і наш земляк, лауреат Шевченківської премії Дмитро Кремінь, який нині мешкає в Миколаєві. Цікаво, що партнером п’ятого книжкового ярмарку вирішила стати Закарпатська торгово-промислова палата, що додає організаторам впевненості.

У рамках традиційних виставок відбудеться вернісаж львівського художника Олександра Войтовича, чиїми роботами оформлена і закарпатська еротична збірка “Тіло лучниці”.

У зв’язку з ремонтом драмтеатру, “Ужгородський книжковий Миколай” змінює місце свого ярмаркування. Швидше всього, це буде виставковий комплекс “Юність” поблизу площі Кирила і Мефодія. Окрім того, розшириться асортимент передсвяткового продажу. Тепер на ярмарку можна буде купити не тільки книжки, але й ялинкові прикраси, передноворічні іграшки та солодощі.

Одне слово, готуй торбу! Ужгородський Миколай наближається!

Олександр ГАВРОШ, Ужгород.

 

02 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів