Спортсменам — по квартирі

Відтепер майстер спорту України міжнародного класу, гірськолижник Микола Скрябін та майстер спорту України, фрістайлист Ігор Ішутко матимуть власні квартири. У пятницю (10 листопада) у камінній залі ОДА ключі від квартир, придбаних за кошти обласного бюджету, їм вручив голова облдержадміністрації Олег Гаваші.

 

Під час зустрічі Олег Гаваші цікавився проблемами олімпійців, обговорив з ними перспективи розвитку зимових видів спорту в області. Зокрема йшлося про розбудову спортивних баз “Закарпаття” в Берегові, полонини Драгобрат у Рахівському районі, відкриття відповідних відділень при дитячо-юнацьких спортивних школах, вирішення соціально-побутових проблем олімпійців.
Як відомо, на зимових Олімпійських іграх цьогоріч виступило 5 закарпатських спортсменів. Успіхи спортсменів, безперечно, додали іміджу і нашій області. Тож зрозуміло, влада намагається підтримувати талановитих майстрів. Четверо з них отримують стипендії облдержадміністрації та облради. Від обласної влади квартири вже отримали Енвер Аблаєв та Станіслав Кравчук, котрі зайняли відповідно 12, 13 місце з фрістайлу у Турині. Обласне управління у справах молоді та спорту за 2004-2005 роки фінансувало участь спортсменів у навчально-тренувальних зборах й змаганнях в Україні та за кордоном, зокрема в Чехії, Канаді, США, Австралії тощо.

Прес-служба ОДА

 

11 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів