В Ужгороді знову "судили" Мукачево

Учора відбулося чергове засідання Апеляційного суду Закарпатської області із розгляду справи за скаргою народного депутата Віктора Балоги "перегляд ухвали Ужгородського міськрайонного суду від 5 травня 2004 року Про результати мукачівських виборів".

 

5 травня Ужгородський міськрайонний суд повторно відмовив у задоволенні скарги Балоги і залишив у силі сво? попередн? рішення від 26 квітня 2004 року, яким було визнано законність мукачівських виборів, відсутність порушень, які б вплинули на результати голосування, а також законність перемоги Е.Нусера і обрання його міським головою.

9 серпня прийнято остаточне рішення Апеляційного суду. Позивачу повністю відмовлено, а попередні рішення Ужгородського міськрайонного суду залишено в силі.

Апеляційний суд підтвердив, що Ужгородський міськрайонний суд законно й об?рунтовано двічі відмовив позивачу у позові про визнання недійсними виборів міського голови Мукачева, які відбулися 18 квітня 2004 року. Тим самим він також підтвердив законність самих виборів, відсутність доказів про будь-які серйозні порушення, неавтентичність копій протоколів виборчих комісій, представлених позовною стороною.


 

10 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів