Фонд Держмайна продав пакет акцій ВАТ "Ужгородський турбогаз"

Фонд державного майна України 19 грудня на Українській фондовій біржі (УФБ, Івано-Франківська філія) продав 25% акцій ВАТ "Ужгородський турбогаз" за стартовою ціною. Вартість проданого пакету становить 5 млн 487 тис. 886 грн. Акції були продані за оголошеною ціною – 0,25 грн.

 

Раніше Антимонопольний комітет України дозволив ВАТ "Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес" (Житомирська область) придбати понад 50% акцій ВАТ "Ужгородський турбогаз".

ВАТ "Ужгородський турбогаз" входить у холдинг "АвтоКрАЗ". Це підприємство спеціалізується на випуску енергетичного устаткування для електростанцій, що працюють на газоподібному паливі, а також широкого спектру обладнання для видобутку, транспортування й зберігання нафти й газу. 64,69% акцій статутного фонду ВАТ "Ужгородський турбогаз" належать ЗАТ "Укренергозбут" (Київ).

Основним видом діяльності ВАТ "Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес" є виробництво й реалізація устаткування для фільтрування й очищення рідин, резервуарів і цистерн металевих, ємностей для стисненого газу, вузлів для машин загального призначення, вузлів до вентилів, кранів, клапанів і т.п. У статутному фонді ВАТ "Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес" є частка ХК "АвтоКрАЗ".

ЗІК

 

20 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів