ЗАКАРПАТТЯ: ЦІНА ЖИТТЯ – ЦИГАРКА

Учора, близько десятої години вечора, через отруєння чадним газом у м. Свалява, що на Закарпатті, загинула 49-річна місцева мешканка цього населеного пункту. До трагедії призвів звичайний недопалок.

 

Зі слів сина загиблої, мати полюбляла затягтися цигаркою в ліжку, дивлячись телевізор. Увечері син повертався з роботи, підійшовши до будинку, помітив, що з нього клубиться дим. Він негайно кинувся оглядати кімнати. На підлозі біля ліжка у спальній кімнаті натрапив на маму. Очевидно жінка намагалася вибратися з димової пастки та не вистачило сил. Не гаючи часу син підхопив її на руки й мерщій поніс на свіже повітря. Жінка ще подавала якісь ознаки життя. Тоді син зателефонував у швидку. Хтось із сусідів повідомив місцевих пожежників, які прибули до місця виклику й загасили осередок пожежі.

Великих матеріальних збитків вогонь не встиг наробити, пошкодивши диван, постільну білизну та частково килим на підлозі (усього на суму 750 грн.), проте сталося непоправне – потерпіла по дорозі в лікарню померла.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

28 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів