"Карпати-УжНУ" перемогли

У суботу ужгородський гандбольний клуб "Карпати-УжНУ" приймав вдома в рамках 1/16 кубку "Челендж-кап" австрійський клуб AUT Tecton Wat Atzgersdorf.

 

Нагадаємо, що перша зустріч між цими суперниками завершилася з рахунком 26:21 не на нашу користь. Тому для загальної перемоги ужгородкам потрібно було перемагати з різницею мінімум у 6 м’ячів.

На звітний поєдинок прийшло чимало людей – трибуни були заповнені вщерть. Однак після першого тайму здавалося, що гучна підтримка вболівальників не надто допомагає – "Карпати" вели, але лише з різницею в один м’яч. Хоча й це було непогано, адже розпочалася зустріч взагалі жахливо – австрійки вели 3:0, а нашим дівчатам ніяк не вдавалося відкрити рахунок – навіть перший 7-метровий не забили.

Другий тайм уже проходив за переваги Ужгороду, хоча досягти бажаної різниці забитих-пропущених ніяк не вдавалося. А закінчився матч з інтригою, як у кращих голлівудських стрічках. За дві хвилини до кінця ми нарешті зробили потрібну різницю – 26:20. Однак ще за хвилину суперниці відігралися – 26:21 і рахунок став точнісінько, як у Австрії. І аж на останній секунді другої 30-хвилинки ужгородки таки встигли забити знову і перемогли 27:21.

Отже, австрійки переключаються на внутрішню арену, а ми чекаємо на суперника в 1/8. Жеребкування відбудеться завтра, у вівторок, 16 січня. Найбажанішим із ймовірних суперників для нас є тернопільська "Академія".

 

15 січня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2007-01-16 / 15:28:00

    Карпати - ЧЕМПІОН!!!