Міжсезоння. Новини зі стану ФК"Закарпаття"

"Двохстороння гра"

 

З 20 січня розпочинаємо марафон новин міжсезоння, які стосуються нашої команди. "Закрапаття" 16-го січня виходить із відпустки і розпочне з тренуваннь на "Авангарді" в Ужгороді. В цій новині будемо добавляти нову інформацію по мірі поступлення такої.

12.01.07 9:49 - Микуляк знаходиться на перегляді в київському "Динамо". На протязі 2-3х днів тренери "Динамо" приймуть рішення.

13.01.07 17:59 - За інформаціює сайту football.ua у сімферопольську "Таврію" повернувся арендований "Закарпаттю" півзахисник Іван Козоріз. В той же час головний тренер маріупольського "Іллічівця" в інтрерв"ю газеті "Іллічівець" зазначив, що Іван Козоріз відправиться на перший збір в Туреччину саме з його командою.

16.01.07 00:35 - За інформацією "СЭ в Украине" нападник "Закарпаття" Андрій Нестерук перебуває на оглядинах у футбольному клубі "Харків". Нагадаємо, в першому колі Андрій у 8 матчах в футболці ФК "Закарпаття" відзначився двома забитими голами.

16.01.07 22:00 - До Ужгорода прибула група гравців на перегляд. Серед футболістів, які приїхали є знайомі ужгородським вболівальникам гравці – Ігор Чучман (оборонець, ФК„Карпати” Львів), Жолт Нодь (нападник, ФК„Вашаш” Угорщина). Крім цих гравців, які вже колись захищали кольори клубу на перегляд також прибули – Даніель Лушку (нападник, ФК„Біхор” Румунія), Стаднік (нападник, ФК „Борисфен”), Маковейчук (нападник, ФК„Буковина”), Кудля (голкіпер, Росія), Грошел Юрій (півоборонець, ФК„Кривбас” Кривий Ріг), Щасливий Сергій (оборонець, ФК „Львів”), Гостєв Євген (півоборонець, ФК „Геліос” Харків), Агафонов Денис (півоборонець, ФК „Кристал”), Іван Баранов (оборонець, ФК„Арсенал” Київ), а також один із кращих форвардів другої ліги Капуста Олександр (нападник, ФК„Олком”). Серед втрат ФК „Закарпаття” такі футболісти – Іван Козоріз, Постолатьєв, Нестерук, Маліцький.
Найближчим часом очікується „дисант” досвідчених футболістів із клубів вищої ліги. Хто залишиться, а хто покине Ужгород рішиться під час контрольних ігор, які пройдуть найближчим часом. Про час і місце ми вас повідомимо.

18.01.07 12:53 - До Ужгорода прибула нова група футболістів на перегляд - Задорожний Сергій (оборонець, ФК"Зоря" Луганськ), Андрій Бойко (оборонець, ФК"Сталь" Алчевськ), Сергій Грибанов (форвард, ФК"Сталь" Алчевськ), Руслан Бурдейший (форвард, ФК"Поділля" Хмельницьк). В суботу та неділю ФК"Закарапття" проведе двохсторонні ігри. Про час проведення повідомимо завтра і ви зможете прийти подивитися на новачків.

19.01.07 14:50 - З 16 січня по 10 лютого пройде перший цикл підготвки - ФК "Закарпаття" тренуватимуться в Ужгороді. З 14 по 28 лютого другий навчально-тренувальний збір підопічні Кушлика проведуть в Угорщині, а останні збори, які триватимуть з 4 по 10 березня, наша команда проведе на Кримському півострові (в м. Севастополь). Сьогодні ж о 15.00 год на стадіоні "Авангард" відбудеться перша двостороння гра команди. Подібні контрольні матчі футболісти проведуть у суботу та неділю. Як зазначив, генеральний директор клубу Іван Шіц: "Дані поєдинки проводяться з метою "відісву" гравців з великої групи новачків, які приїхали на оглядини до клубу."

20.01.07 9:11 - Вчора команда провела двозсторонню гру. Через те, що на передодні впала сильна злива, команда змушена була грати на третьому полі, яке знаходиться в поганому стані. Справа в тому, що якби команда грала на своєму тренувальному полі, то знищила би його, адже там нема дренажа.В "Фотогалереї" добавлені фото з тренування.

www.zakarpatie.com.ua

 

21 січня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів