Над зверненнями працюють міські податківці

ДПІ в м.Ужгороді продовжує приділяти увагу розгляду звернень громадян з метою своєчасного реагування на проблемні питання, заявлені в зверненнях, виявлення причин, що породжують їх надходження, усунення наявних порушень і недоліків із заявлених питань та вжиття заходів щодо упередження скарг на діяльність податкових органів.

 

В 2006 році в ДПІ в м.Ужгороді надійшло понад 300 звернень громадян. За результатами розгляду відмовлено у наданні роз’яснень лише по 4 зверненням у зв’язку з тим, що заявлені питання не стосуються компетенції податкових органів. Відрадним є те, що скарг громадян на дії працівників податкової служби та фактів невирішених питань, порушених у зверненнях громадян, що призвело до повторних звернень, не надходило.
В основному ужгородці цікавилися питаннями фінансово-господарської діяльності суб’єктів підприємництва, ухилення від сплати податків, оподаткування доходів фізичних осіб. Основні пропозиції, які наводять у зверненнях: щодо можливих шляхів вирішення проблем, що існують у підприємців – фізичних та юридичних осіб, які здійснюють свою діяльність за спрощеною системою оподаткування, обліку та звітності; вдосконалення податкового законодавства та вирішення проблемних моментів податку на додану вартість; реформування системи оподаткування суб’єктів малого підприємництва тощо.

ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН та інших відвідувачів посадовими особами Державної податкової інспекції у м. Ужгороді

Бадида Марія Петрівна – начальник ДПІ у м. Ужгороді — вівторок 09.00 - 13.00

Чухрай Олег Іванович - перший заступник начальника ДПІ у м.Ужгороді середа 09.00 –13.00

Зюріна Любов Володимирівна - заступник начальника інспекції - понеділок 09.00-13.00

Сарай Юрій Юрійович –в.о.заступника начальника інспекції, начальник відділу оподаткування фізичних осіб - середа, 15.00-18.00

Товтин Марина Василівна – начальник юридичного відділу - четвер, 09.00-13.00

Мигальчинець Ольга Василівна – начальник відділу контрольно-перевірочної роботи п’ятниця 09.00-13.00

Попович Микола Федорович – начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян (прийом громадян з метою надання роз’яснення податкового законодавства), четвер 15.00-18.00

Попередній запис громадян на прийом здійснюють:
Спеціалісти відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян (тел. 3-20-95)
щоденно 9.00-18.00


Прес-центр ДПІ в м.Ужгороді

 

23 січня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів