"Спорт-тайм" невдало виправдовує вчинок Щербея

Дуже "цікава" відмітка була надрукована в останньому номері обасної газети "Спорт-тайм", яка виправдовувала вчинок віце-президента ОСК "Закарпаття", заступника голови ФФЗ Мирослава Щербея. Назвала гучною і неперевіреною "газетною качкою" інформацію про те, що віце-президент Федерації футболу Закарпаття Мирослав Щербей вивіз меблі з офісу клубу.

 

Виходить, що дійсно, Щербей, як віце-президент ОСК "Закарпаття", мав повне право вивезти дані меблі з офісу клубу, бо ФК "Закарпаття" користувалося приміщеннями стадіону без будь-яких договірних основ і даний футбольний клуб міг бути вигнаним зі стадіону будь-ким, хто б офіційно підписав договір оренди на приміщення.

Але є і зворотній бік медалі - чи мав ОСК "Закарпаття" договір оренди, як значиться у публікації і на який термін? Чому це не вказано в матеріалі і цікаво чому керівництво стадіону просило саме представників ОСК "Закарпаття" забрати меблі з офісу, а не ФК "Закарпаття", яке постійно користувалося цим приміщенням?

Чи, можливо, пан Щербей представив директору стадіону квитанції, які засвідчували, що саме він купляв дані меблі!?!?…На жаль, поки що в цій події більше запитань ніж відповідей.

Ми б рекомендували "Спорт-тайму" детальніше розібратися у цій справі, якщо в газеті стверджується, що стадіон одразу надавав оренду приміщень аж двом клубам одночасно, то бажано було помістити копію договору оренди між ОСК "Закарпаття" та стадіоном "Авангард", а не писати зі стелі такі факти. Взяти коментар від директора стадіону, представників ФК "Закарпаття" та ОСК "Закарпаття" і далі робити свої висновки.

Потрібно стати справжнім журналістом, а не дилетантом у журналістиці – це порада. Бо лише тоді Ваш щотижневик буде мати, якийсь авторитет. На жаль, у області ця газета є єдиною, яка дійсно присвячена висвітленню суто спортивних подій, але якість матеріалів бажає бути кращим.

www.zakarpatie.com.ua

 

03 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів