ЗАКАРПАТТЯ: ЦИГАРКА ЗНОВУ ЗАБРАЛА ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ

Учора, 12 лютого, близько другої години ночі сталася трагедія в селі Лінці Ужгородського району. У літній кухні виявили бездиханне тіло 53-річного господаря.

 

Зі слів рідних загиблого, зять близько другої ночі вийшов на подвір’я й побачив, що з літньої кухні назовні вириваються клуби диму. Чоловік негайно розбудив тещу й разом з нею зайшли в задимлене приміщення. Побачивши на вигорілому ліжку бездиханне тіло, жінка негайно побігла до сусідки-лікаря. А зять разом з іншими сусідами, які прийшли на допомогу, почав провітрювати приміщення й заливати водою осередок пожежі.

Прямі збитки, заподіяні вогнем, оцінюються у півтори тисячі гривень: знищено ліжко та постільну білизну, а от життя чоловікові вже ніхто не поверне. Правда, зі слів домочадців, потерпілий сам й цьому винен, адже через пиятику, з якою не мирилися рідні, Юрій перебрався з будинку жити в літню кухню. На підпитку любив перед сном закурити сигарету.

Саме вона, на думку фахівців пожежної справи, й зіграла фатальну роль в житті людини, адже, ймовірніше за все він задихнувся через отруєння чадним газом, що виділявся під час тління від недопалка постільної білизни.

Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області

 

13 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів