МІНІ-ФУТБОЛ: КУБОК ПОЇХАВ ДО УЖГОРОДА

Днями з ініціативи головного управління МНС України в Закарпатській області в Мукачеві в спортзалі військової частини А-1556 пройшов обласний чемпіонат оперативно-рятувальної служби краю з міні-футболу.

 

Окрім цього, за результатами даного турніру, комплектуватиметься збірна-команда ГУ МНС України в Закарпатській області з цього виду спорту для подальшої участі в чемпіонаті КФК “Динамо” та на змаганнях відбіркового туру Західного регіону для участі в Спартакіаді МНС-2007.
400 x 300


До Мукачева з’їхалося 16 футбольних команд з усіх підпорядкованих головному управлінню МНС в області підрозділів, щоб позмагатися за перемогу.

Змагання проходило за олімпійською системою.

З перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів. І все ж вправність та майстерність футболістів команд: головного управління МНС України в Закарпатській області, аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Хустського райуправління та Виноградівського райвідділу дозволила їм стати основними претендентами на перемогу.

У поєдинку за третє й четверте місця зустрілися команди головного управління та виноградівські рятувальники. Останні таки поступилися організаторам змагання.

Та основна увага була прикута до фіналу, де в поєдинку зустрілися команди Хустського райуправління та аварійно-рятувального загону спеціального призначення (АРЗ СП). З рахунком 2:1 футболісти АРЗ СП зуміли таки вирвати таку жадану перемогу в достойного противника.

Переможцям та призерам турніру було вручено кубки, медалі, грамоти та заохочено грошовими преміями.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

22 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів