В Ужгороді спарингувала гандбольна молодіжна

Результат: одна перемога, дві поразки

 

З 20-го по 22-е лютого в Ужгородському спорткомплексі "Юність" в рамках підготовки до відбірного турніру до Чемпіонату Європи, жіноча збірна кадетів України ( U-17) провела три товариські зустрічі. Перші дві ігри українки зіграли зі словацькими ровесницями.
Першу зустріч програли з рахунком 26:27, у другій же забили стільки ж м’ячів, але пропустили набагато менше, тому виграли 26:21. У третьому ж поєдинку проти збірної виступив молодіжний склад команди "Карпати-УжНУ". Нашій молоді збірниці також програли, причому втретє поспіль забили впродовж маьчу 26 м’ячів – 26:29.
До речі, у складі збірної України було троє за карпаток, які нині виступають за межами області. Так, вихованка "Карпат" Андріана Погань захищає клубні кольори львівської "Галичанки", а же дві дівчини х Хусту вчаться й грають у Броварській Академії-інтернаті.
Відбір до ЧЄ пройде наступного тижня у Львові. Змагатимуться за вихід до фінальної частини, окрім українок, росіянки, шведки, та гречанки. Фаворитами турніру вважаються росіянки та українки.
ЗІА "Простір"

 

23 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів