Змагалися обласні мушкетери

10-11 березня у спортивному комплексі "Динамо" в Ужгороді проходили III літні спортивні ігри області з фехтування. За перемогу боролися 69 мушкетерів з 4 команд Ужгорода, Мукачева, Ужгородського та Мукачівського районів (7 майстрів, понад 20 кандидатів у майстри спорту та 40 I-розрядників.

 

Серед жінок-рапіристок у фінальному двобої зійшлися майстри спорту О.Рапинець та Ю.Герей. З рахунком 15:12 перемогла більш досвідчена Рапинець. Третє місце в Ірини Мадяр.
У рапіристів чоловіків Ігор Коневич у фінальному поєдинку здолав фехтувальника з Мукачівщини Володимира Поповича. Третє місце виборов Гейза Ореймуш з Ужгородщини. У фінальному двобої чоловіків-шпажистів м/с Дмитро Петрус переграв Василя Суддю. Ігор Коневич зумів стати третім. У жінок доволі несподівано перемогу святкувала Вікторія Петріщак з Ужгорода. Тільки трохи не вистачило талановитій Вероніці Шиліній, яка стала срібною призеркою. Третє місце в Юлії Понзель.
На шаблях найкращим став Володимир Близнюк За ним — Юрій Асланов та Дмитро Нікітін. У жінок місця поділили в наступному порядку: Воада Брусо, Віолета Бенедикт, Доня Ягібекова. У командному заліку найбільше очок набрали фехтувальники Ужгорода – 680, які і стали переможцями III літніх спортивних ігор області. Друге місце у міста Мукачева – 500 очок, третє місце у фехтувальників Ужгородського р-ну – 388 очок.
Через травми і хвороби у змаганнях не брали участь провідні фехтувальники Катерина Блохіна, Емілія Мадяр, Яна Геревич та Анатолій Герей.
За результатами змагань складено збірну області, яка з 26.03 по 3.04 візьме участь у III літніх спортивних іграх України, які пройдуть у Львові.

ЗІА "Простір"

 

13 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів