Перше квітня пройшло весело

Закарпатські КВНники не змогли проігнорувати День Сміху і влаштували краянам кілька смішних і веселих заходів.

 

31 березня в Падіюні шкільна команда КВН "Квартет" представила свою програму "Бомба гарного настрою" за участю Студії сучасного танцю "Бліц", Танцювальної корпорації друзів, оркестру облмуздрамтеатру та виконавців Падіюну. Було весело.
Також у цей день команда КВН “Перемога” влаштувала вечірку в нічному клубі “БАБАЛУ” з цікавою назвою “СМЕХОПАРТИЯ”. Очевидці кажуть, що було весело.
1 квітня в селі “Кушниця” пройшов традиційний фестиваль команд КВН. Крім місцевих команд у ньому взяли участь гості з Ужгорода та Мукачева. Перемогу і “Кубок КВН Верховини” отримала команда “ФОРСАЖ” (10 клас, Кушницької школи).
Також першого квітня в Ужгороді в залі облмуздрамтеатру пройшов сольний концерт найдосвідченішої команди КВН Закарпатської ліги “Не понял”. Це перша спроба дати сольний концерт місцевої команди КВН в драмтеатрі, і, не дивлячись на чисельні, але невеличкі недоробки, вона вдалась. Глядач залишився задоволений на всі сто.
Наступні веселі заходи пройдуть в СЦД “Ювентус”. 16, 17, 18 квітня пройдуть півфінали Закарпатської ліги КВН, а 19 відбудеться півфінал Кубка.

 

05 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Остап 2007-04-17 / 17:35:00

    Так чому пане редакторе?Не порядок ....

  2. антон 2007-04-05 / 16:49:00

    Пане "редакторе"! Чому "Кушниця" в лапках?