Перша ліга. "Динамо-2" - "Закарпаття" - 0:2

Лідер першої ліги - ужгородське "Закарпаття" - реальний кандидат на підвищення в класі. В черговий раз команда Кушлика це довела в Києві, в зустрічі з "Динамо-2".

 

Впродовж всієї зустрічі перевага була на стороні набагато досвідченіших гостей. Могли відрізнитися і динамівці. На самому початку зустрічі з вихідної ситуації промахнувся Міщенко.
Ужгородці відкрили рахунок на 14-й хвилині. Данаєв хитромудро навісив з штрафного у бік воріт, воротар Мусін ніяково зіграв на прийомі і м’яч опинився в сітці – 0:1. Опісля динамівці на якийсь час перехопили ініціативу, але засмутити воротаря Бабенко не зуміли. В середині другого тайму колишній динамівець Целих подвоїв рахунок – 0:2.
З подій другої половини зустрічі можна відзначити вихід на поле Коркишко. Юному нападаючому, що недавно відрізнився у грі за юнацьку збірну України, було важко обійти досвідчених захисників "Закарпаття". Залишається побажати 16-річному Дмитру професійного зростання і великих успіхів в дорослому футболі.
"Динамо-2" - "Закарпаття" - 0:2 (0:1)
"Динамо-2": Мусін, Єщенко, Фартушняк, Бутенін, Довгий, Петров, Степанець, Сахневич, Міщенко (Назарчук, 69), Олійник (Шевчук, 66), Ярмоленко (Коркішко, 55).
Голи: Данаєв (14), Целих (70).
www.fcdynamo.kiev.ua

 

06 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів