"Закарпаття" - "Львів". Огляд матчу, статистика матчу

Цілком заслужена перемога команди з м. Ужгорода

 

Температура: 16oC
Кількість глядачів: 5500
ЗАКАРПАТТЯ:33.Бабенко, 3.Чижевський, 5.Данаєв, 20.Домбрайе, 7.Целих, 16.Дано (17.Ковальчук, 72хв.), 9.Козоріз, 10.Єсін, 23.Микуляк, 30.Бундаш (21.Вітошинський, 86хв.), 19.Мітіч (11.Бурий, 71хв.). Запасні: 22.Надь, 24.Чучман, 17.Ковальчук, 21.Вітошинський, 15.Стаднік, 6.Задорожний, 11.Бурий.
Львів:12.Білан, 2.Гриценко, 14.Баранець Б. (16.Деревльов, 83хв.), 15.Горецький, 7.Худзік (6.Баглай, 77хв.), 9.Ханас, 3.Гальчук, 10.Теплий (8.Баранець, 61хв.), 18.Кудінов, 19.Зарічнюк, 11.Мандзюк. Запасні: 30.Литвин, 16.Деревльов, 20.Рябовол, 6.Баглай, 21.Паськів,13.Романюк, 8.Баранець Г.
Арбітри: Нестеренко В.А., Береговий А.О., Дрозд В.М., Митровський М.М.
Попередження: Єсін 15хв., Дано 22хв., Бундаш 33хв., Бурий 89хв. - Ханас 46хв., 69хв.(вилучення за 2-гу жовту), Гриценко 84хв. (вилучення: Фол останньої надії)

Голи: Дано 23хв., Бундаш 70хв.(п),84хв.(п) - Худзік 65хв.

В першому колі „Закарпаття” поступилося своїм географічним сусідам з мінімальним рахунком. Крім того у минулому турі ужгородці отримали фору в 4 м’ячі , то ж потрібно було вигравати для того, щоб мрію про вищу лігу зробити ще більш реальною, тим паче, що в 26-му турі інші претенденти на вищу лігу проводили не прості поєдинки.

Кушлик, в порівнянні з попереднім домашнім матчем, замість Задорожного випустив опорного півоборонця Едді Домбрайе. Можна сказати, що Едді в цілому виглядав непогано, не зважаючи на тривалу відсутність в основному складі команди.

Відверто кажучи, перша половина першого тайму, була безбарвною і м’яко кажучи не цікавою. Важко згадати бодай один цікавий момент. Глядачі на трибунах, яких прийшло досить багато, почали вже скучити.

Перший небезпечний момент біля воріт ФК„Львів” став гольовим. Йшла 23-тя хвилина. Целих навісив з лівого флангу на Мітіча, який перекинув м’яч за спину, де першим до м’яча дотягнувся Дано, заколотивши того головою, в сітку воріт суперника. Як і в минулому матчі, незрозуміло чого, адже йшла тільки 24хвилина, Закарпатці стали менш активними в атаці і почали більше турбуватися про недоторканість своїх воріт. За таку гру мало не покарав ужгородців Кудінов, який колись виступав за кольори ужгородців. На 25 хвилині Кудінов опинився в непоганій позиції перед воротами ужгородців, та пробив значно вище. На 35-й хвилині Микуляк мав шанс збільшити перевагу своєї команди, вийшовши на побачення з голкіпером, та пробив в ближній кут і мимо.

Другий тайм був більш насиченим на події. 46 хв., прохід Целих по правому фланзі, навіс, на м’ячі Бундаш, який пробиває, та м’яч потрапляє в оборонця, після чого відскакує знову до нападника ужгородців, який робить другу спробу і пробиває , та м’яч знову влучає в обронця. На 49-й хвилині непогано пробивав Данаєв з 30-ти метрів. На 65-й хвилині перша ж атака львів’ян в другому таймі, призвела до взяття воріт Бабенка. Баранець зробив пас в розріз на Худзіка, який і зрівняв рахунок, давши надію гостям вивезти бодай одне очко з Ужгорода. На 67-й хвилині невтомний Целих пробиває з 17-ти метрів по воротам, та на шляху круглого опинилася рука оборонця львівян, за що суддя і назначив пенальті. Це рішення, чомусь викликало бурні емоції у всієї команди гостей, а особливо неадекватно повів себе Ханас, який мало того, що сперечався з арбітром, так ще й демонстративно вибив м’яча за межі стадіону. За такі дії арбітр цілком справедливо дістав другу жовту і автоматично вилучив гравця львів’ян. Отже в подальшому гості грали в меншості, що дозволило закарпатцям збільшити тиск на ворота суперника. На 80-й хвилині Микуляк пробивавав зі штрафного. Удар вийшов потужним і точним, та Білан був на висоті, дотягнувшись до м’яча. 82-га хвилина, той же Микуляк міг збільшити перевагу своєї команди. Ковальчук, що вийшов на заміну, зробив вивірену передачу на Микуляка, який з лету вдарив, та голкіпер був на місці. Матч плавно добігав до свого кінця. На 84-й хвилині Козоріз втік від Грищенка, який не придумав нічого іншого як завалити свого суперника, який виходив на побачення з голкіпером, за що справедливо суддя назначив пенальті, а Грищенка покарав червоною карткою. Пенальті взявся виконувати штатний пенальтист „Закарпаття” Мирослав Бундаш. Бундаш не схибив і таким чином зробив рахунок 3-1.

Матч так і закінчився. Цілком заслужена перемога команди з м.Ужгород.

Сайт фан-клубу ФК "Закарпаття"

 

12 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів