“Volkswagen” побудує в Україні свій завод

Один з найбільших світових виробників автомобілів німецький концерн “Volkswagen AG” веде переговори з владою Львівської області про будівництво заводу з виробництва автомобільних систем електроустаткування.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної держадміністрації.
Перспективи цього інвестиційного проекту орі?нтовною вартістю на першому етапі 40 мільйонів гривень (близько 7,5 млн доларів) були обговорені на минулому тижні на зустрічі глави Львівської обладміністрації Олександра Сендеги з представниками концерну ?Volkswagen? і міністерства економіки Німеччини.
Найближчими днями співробітники концерну ?Volkswagen? проведуть огляд запропонованих львівською владою земельних ділянок для будівництва заводу, на якому буде створено близько 4000 робочих місць.
У Львівській області вже ді? подібний проект - у місті Стрий завод німецької компанії ?Leonі AG? виготовля? комплекти кабелів й інше електроустаткування для ?вропейських легкових автомобілів. Частина цього устаткування надходить на заводи ?Volkswagen?.
До цього часу ?Volkswagen? не мав власного виробництва в Україні. Проте треба зазначити, що з минулого року на потужностях української компанії ЗАТ "?врокар", яка спеціалізу?ться на великовузловому складанні чеських легкових автомобілів Skoda, розпочалося експериментальне складання автомобілів моделі Volkswagen Passat.
?з серпня цього року завод "?врокар", розташований у Закарпатській області, плану? розпочати серійне складання на своїх виробничих потужностях автомобілів Volkswagen Passat і Volkswagen Bora, а у вересні розпочнеться складання машин Volkswagen Golf.
Підготовлене за матеріалами [a href="http://www.autonews.ru"]AutoNews.[/a]

 

02 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів