Півфінальний тур Закарпатської ліги КВН

Минулого тижня в СЦД "Ювентус" пройшли чотири гри півфінального туру Закарпатської ліги КВН.

 

У першій грі зустрічались команди "ПЕРЕЛОМ" (медфак УжНУ), "ВХІД У ЗМІННОМУ ВЗУТТІ" (гімназія) та "ВНЕ ЗАКОНА" (збірна юридичного та ф-ту сусп. наук УжНУ). В запеклій боротьбі, не набагато випередивши гімназистів, перемогу здобули медики.

У другій грі боротьба велась ще більш принципово. Перемогу, з перевагою всього у дві десяті бала, здобула дівоча команда "РАДЯНСЬКА ЖІНКА". Другими були "ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА" (ФРГФ УжНУ), на третьому місці опинились економісти з "ТЫРЫ-ПЫРЫ".

Третя гра не принесла несподіванок. Тут найкращими стали хлопці з "НЕ ПОНЯЛ", "ХВАТИЛО НЕФАНТАЗИИ" з Мукачева фінішували другими, на третьому місці "САМОГОНН".

Завершила тур півфінальна гра Кубка Закарпатської ліги КВН, в якій взяли участь команди "АНГЕЛИ МАРЛІ", "НОЛЬ НА МАССУ" (ІТФ УжНУ), "КАРУСЕЛЬ" (матфак УжНУ) та "ОТ ФОНАРЯ" (с. Кушниця). Окрасою гри став позаконкурсний виступ команди "ХТО НА ЗДОЛБУНІВ". А перемогу здобули гості з Кушниці.

Отже, склад фіналістів десятого сезону Закарпатської ліги КВН визначено. І вже у вересні ми побачимо фінал Чемпіонату за участю команд "ПЕРЕЛОМ" (медфак УжНУ), "РАДЯНСЬКА ЖІНКА" та "НЕ ПОНЯЛ".

Команди "ВХІД У ЗМІННОМУ ВЗУТТІ" (гімназія), "ВНЕ ЗАКОНА" (збірна юридичного та ф-ту сусп. наук УжНУ), "ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА" (ФРГФ УжНУ), "ТЫРЫ-ПЫРЫ" (економ. ф-т УжНУ), "ХВАТИЛО НЕФАНТАЗИИ" (МТІ), "САМОГОНН" та "ОТ ФОНАРЯ" (с. Кушниця) розіграють Кубок Закарпатської ліги КВН.


Прес-служба Закарпатської ліги КВН

 

24 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів