Відбулася особисто-командна першість УМВС з легкоатлетичного кросу

Весна – пора різноманітних спортивних турнірів, які проводяться в органах внутрішніх справ. От і минулого тижня на Іршавщині відбулася особисто-командна першість УМВС з легкоатлетичного кросу. Майже 20 команд з міськрайвідділів області та окремих галузевих служб міліції змагалися на бігових доріжках.

 

Відкривали змагання жінки, які визначали найспритнішу на дистанції 1000 метрів. Перемогу здобула Мар`яна Івашкович з відділу державної служби охорони при УМВС, яка у гострій боротьбі зуміла випередити Світлану Стегуру з Перечинського райвідділу міліції. Третьою стала Олеся Онофрей з Тячева.

Потім на старт вийшли чоловіки. Кілометрову дистанцію найшвидше подолав Руслан Корчинський з Ужгородського РВ УМВС, "срібло" у Василя Шкарампоти з ВДСО при УМВС, третю сходинку посів "шериф" із Берегова Віктор Матьола.

А от на 3000-метровій дистанції першим впевнено фінішував уже представник карного розшуку берегівської міліції Петро Дрозденко, разом з яким друге і третє місце на п`єдесталі зайняли відповідно Володимир Либавка за Рахова та Олександр Мазютинець з обласного центру.

Нелегко довелося учасникам, які вийшли на старт 5-кілометрової дистанції. Найкращим стаєром виявився рахівець Дмитро Янковий, якому поступилися "ведесеошник" Василь Кондор та Дмитро Шміло з ужгородської міської міліції.

За сумою результатів в особистому заліку були визначені кращі колективи загальнокомандної першості. Чемпіонами стали берегівські міліціонери, команда ВДСО при УМВС – друга, "бронза" у господарів.

Переможці і призери нагороджені Кубком та Почесними грамотами.

На високому рівні провели турнір і судді на чолі з добре відомими спортсменами УМВС Анатолієм Малим та Володимиром Долговим.

"Відомості міліції"

 

28 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів