ЗАКАРПАТТЯ: СПАЛЮВАННЯ СМІТТЯ ЗАКІНЧИЛОСЯ ТРАВМУВАННЯМ ДИТИНИ

Днями, під час спалювання сміття на приватному обійсті в с. Драгово Хустського району, що на Закарпатті, ледве не згорів 10-річний син власника дворогосподарства. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем під час спалювання сміття.

 

Для спалювання зібраного мотлоху батько дитини нічого кращого не придумав, як застосувати пальне, а каністру із рештою бензину поставив неподалік вогнища. Ця ємність згодом від нагрівання й вибухнула. На той момент поруч без нагляду дорослих знаходився малолітній Владислав. Наслідком безпечності дорослих стало травмування дитини. Він отримав термічні опіки 1-2 ступеня нижніх кінцівок та сідниць і зараз у важкому стані перебуває під опікою лікарів реанімаційного відділення Мукачівської ЦРЛ. На щастя, за словами медиків, життю дитині нічого не загрожує.

Прямі матеріальні збитки, заподіяні вогняною стихією, оцінюються всього-на всього в 50 гривень, а от що відчував хлопчик, коли на ньому почали горіти штанці, важко уявити навіть і дорослій людині. На щастя, батьки знаходилися неподалік і відразу поспішили на допомогу дитині.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

11 травня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів