В Закарпатті знову змагалися юні інспектори руху

Статистичні дані щодо дорожньо транспортних пригод свідчать, що в Україні значно побільшало автопригод за участі неповнолітніх.

 

Скажімо, тільки у минулому році у ДТП загинуло понад 300 дітей і близько 5 тисяч неповнолітніх потрапили на лікарняне ліжко. З метою зменшення кількості автопригод за участі дітей та у зв’язку із активізацією роз’яснення серед неповнолітніх необхідності дотримання норм безпечної поведінки на дорогах днями в обласному центрі проходив фінальний огляд-конкурс загонів юних інспекторів руху. Нагадаємо, що таке спільне рішення прийняли керівники управління освіти та науки ОДА, УДАІ УМВС та організації Червоного Хреста.

У змаганнях взяли участь учні віком від 12 до 16 років з усієї області. "Юірівці" демонстрували протягом 5-ти етапів змагань свої знання з теорії Правил дорожнього руху, вміння керувати велосипедом, надавати 1-шу меддопомогу, бути регулювальниками, тощо. За підсумками огляду-конкурсу, найкращими виявилися учні В.Березнянської школи-інтернату. Друге місце посіли вихованці Ужгородської ЗОШ № 7, бронза ж дісталася юним інспекторам Страбичівської ЗОШ, що на Мукачівщині.

Члени журі нагородили команди грамотами та цінними подарунками.

УДАІ УМВС в Закарпатській області

 

28 травня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів