Білок в Ужгороді багато

Особливо полюбляють ці тваринки бігати набережною

 

Більшість ужгородців полюбляють прогулуватись літньої днини поблизу річки Уж. ? не рідко можна прямо перед собою побачити маленьку білочку, яка промчить через дорогу або запригне на сусідн? дерево. Особливо білочки подобаються дітям. Прямуючи Студенствькою набережною або проходячи навісний міст, Ви обов?язково їх побачите.

 

21 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Оля 2004-08-27 / 12:50:00

    А я б, на вашому місці, шановні, припинила цей відвертий "стьоб". Я вже не маю ніякого відношення до цього сайту, але все-одно переживаю, що тут коїться. Все прийде з досвідом. Вирішили люди робити сайт — слава Богу! Замість того, щоб критикувати, могли б прочитати інформацію, розташовану внизу, і —вперед! Так і сайт матиме наповнення, і ви гонорари. Я на всі 100% погоджуюсь, що журналістика — професія складна і відповідальна. Але в цьому випадку, мені здається, мають право на "висвітлення" навіть білочки. Це Ужгород СЬОГОДНІ, і якщо людина побачила сьогодні білочку — хай пише про неї! Врешті-решт ви можете просто це не читати.

    Я не знаю, хто ховається під ніками "читач", "ната", "Мсье Паганель" і т.д., але мене дивує ця агресивна налаштованість. Хтось з вас має якісь особисті зацікавлення або ж "зуб" на конкретну людину, що займається цим сайтом? Повірте, їх (цих людей) небагато. Думаю, якщо б там була велика команда, справа пішла б краще. Але це вже не наша з вами справа. Сподіваюсь, мої слова не викличуть якоїсь "особливої" реакції. А от із Читачем мені хотілося б познайомитись особисто... Чи ми вже знайомі?

  2. Мсье Паганель 2004-08-23 / 21:32:00

    До речи, сьогоднi прямуючи [Студенствькою]набережною я бачив щура.

  3. Наталка 2004-08-21 / 22:03:00

    А ще в нас багато щурів. Давайте напишемо про них. Про те, як вони бігають поблизу Філармонії.

  4. кОЛЯ 2004-08-21 / 19:23:00

    В нас білки - майже спортсмени, бігають по набережній... Пишуть всякий брєд, куди журналістика котиться?

  5. Читач 2004-08-21 / 15:34:00

    Cупер-новина з розряду, що бачу про то і пишу. Вже могли би поцікавитися, скільки білок в Ужгороді, які види і т.д.