В УЖГОРОДІ ВІДБУДЕТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ БАЙКЕРСЬКОЇ МУЗИКИ

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів міжнародного фестивалю байкерської музики “Musik Bike Ukraine”, що вперше в Україні відбудеться в Ужгороді 12-14 липня.

 

Олександр Суханов та Родіон Рабінович, представники міжнародного байкерського клубу „Падонкі”, а також DJ Garry та гість з Угорщини Ур Тибор презентували програму масштабного триденного фестивалю, що запланований як щорічний.
Отже, 12-14 липня до Ужгорода приїдуть більше 10 музичних груп з країн СНД, а також імениті гості з Лондона — група DVS, соліст якої — Шон Карр, зять Ю. Тимошенко — також побуває в Ужгороді та зустрінеться з журналістами в Ужгородському прес-клубі напередодні фестивалю.
Гостей-байкерів (найзавзятіші з них подолають на мотоциклах шлях до Ужгорода понад 6,5 тисяч кілометрів) зустрічатимуть на в’їзді до міста з духовим оркестром. Триденне свято включатиме окрім власне фестивалю байкерський парад з пл. Петефі через вул. Мукачівську, вокзал, пл. Корятовича до пл. Л. Толстого, де в суботу о 14.00 розпочнеться шоу каскадерів з Угорщини. Напередодні вночі містом проїдуться спеціально підсвічені мотоцикли. Усього очікують близько 1500 мотоциклістів та понад 11 тисяч глядачів.
У фестивалі M.B.U “Musik Bike Ukraine” візьмуть участь музиканти з України, Польщі, Німеччини, Словаччини, Чехії, Бельгії, Фінляндії, Росії, Угорщини. DJ Garry повідомив, що до Ужгорода приїдуть достатньо відомі виконавці, а також справжні зірки рок-музики — І. Купріянов, "Арія" (Росія"), DVS (Великобританія). Крім того, відома українська рок-група "White" стане єдиною, виконавці якої прибудуть на мотоциклах. А після фестивалю її учасники залишаться на Закарпатті, щоб зняти кліп, можливо, в ужгородському замку. Виступить також перспективна українська рок-виконавиця RADA.
Серед учасників буде визначено переможців, які отримають пам’ятні призи. Крім того, посеред фестивалю на набережній, території ресторану "Будапешт" відбудеться жертвоприношення — засмажать цілого 450-кілограмового бика, якого зможуть скуштувати всі охочі. Заплановано також конкурси на кращий ретромотоцикл, мотоцикл, виготовлений власними руками, на найчистішу палатку (у Комсомольському парку буде розбито наметове містечко) тощо. Відбудеться конкурс "Міс Bike Ukraine" для подружок байкерів чи самодостатніх байкерниць. Призи отримають також найстарший байкер, байкер з найбільшим мотопробігом та найчисельніший мотоклуб.
Організатори фестивалю сподіваються, що він може стати візиткою культурного потенціалу Закарпаття та України на міждержавному рівні як фестивалі “Sziget” в Угорщині, "Крылья" в Росії, Bike fest Baltic Rand в Естонії. Фестиваль має на меті пропагувати активний спосіб життя, дотримання загальноприйнятих норм моралі, відмову від вживання психотропних і наркотичних речовин, обмеження вживання алкоголю і тютюнопаління. Фестиваль покликаний знизити рівень негативних проявів у молодіжному середовищі, активізувати питання здорового дозвілля та формування високого рівня позитивного світогляду у молоді.

 

06 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів