Відбувся семінар з питань державної підтримки регіонального розвитку

В Ужгороді у рамках проекту партнерства Канада–Україна "Регіональне врядування та розвиток" відбувся семінар з питань державної підтримки регіонального розвитку.

 

У відкритті форуму взяв участь і виступив перед його учасниками заступник голови обласної ради Василь Брензович. Він зосередив увагу на ролі територіальних громад, участь депутатського корпусу у вирішенні питань економічного і соціального розвитку, навів приклади результативної взаємодії органів місцевого самоврядування і виконавчої влади у цьому аспекті роботи.
З вітальним словом до присутніх звернувся і заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Гоблик.
Учасники семінару з цікавістю сприйняли виступи представників Міністерства диверсифікації економіки західної Канади Барі Лейка та Марка Гейла, які розповіли про регіональний розвиток, економіку, економічний розвиток громад у Канаді, практику укладання угод між федеральним, провінційними урядами та органами місцевого самоврядування щодо розвитку своєї країни. Відбувся активний обмін думками щодо можливостей практичного застосування досвіду Канади в наших умовах.
Разом з інформаційним матеріалом, присутні на семінарі отримали щойно видану книжку науковцями УжНУ "Інституційне забезпечення регіональної політики та практика взаємодії органів влади в Україні".
Прес-служба обласної ради

 

11 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів