В Ужгородській міській парторганізації "Батьківщина" нарешті настав спокій

Новий голова ужгородської "Батьківщини" впевнений, що в місті БЮТ спроможний набрати найбільшу кількість голосів на позачергових виборах до ВР

 

"В Ужгородській міській парторганізації "Батьківщина" нарешті настав спокій, однак цей спокій стосується тільки внутріпартійного життя, а не політичної діяльності, оскільки на позачергових виборах до ВР міський БЮТ активно працюватиме на максимальний результат", — так висловився на своїй першій прес-конференції 11 липня новообраний голова Ужгородської міської парторганізації "ВО "Батьківщина" Василь Гнатків.

БЮТівець докладно розповів про міську партконференцію, що відбулася 6 липня, а також про підготовку до неї. Зокрема було наголошено, що в процесі підготовки до конференції в місті нарешті було створено 9 первинних партійних осередків, делегати від яких і взяли участь у конференції.

Крім того Василь Гнатків звернув увагу на нещодавнє рішення Шевченківського райсуду Києва, який визнав, що міжпартійний з’їзд БЮТ правомірно відкликав і достроково припинив повноваження 109 своїх депутатів місцевих рад. Хоча закарпатських депутатів з-поміж цих 109 немає, однак, за словами В. Гнатківа, це рішення безпосередньо стосується й наших депутатів, які пройшли до відповідних рад за списками БЮТ й наразі не входять до цих фракцій, оскільки тепер є всі юридичні підстави застосувати щодо них процедуру відкликання. Як відомо, бюро обласної партійної організації ухвалило відповідне рішення й зробило подання про відкликання депутатів Закарпатської обласної ради, які не входять до фракції БЮТ, а також депутатів-БЮТівців Ужгородської міськради. Остаточне рішення з цього питання має ухвалити міжпартійний з’їзд БЮТ. Втім, очільник ужгородських БЮТівців припускає, якщо позачергові вибори до ВР 30 вересня відбудуться без зривів й зловживань, то вже навесні наступного року відбудуться вибори до місцевих рад й проблема з депутатами-перебіжчиками вирішиться сама собою.

Прес-служба ЗОО партії "ВО "Батьківщина"

 

11 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів