Екокатастрофа по-ужгородськи

О 17:55 22 липня підрозділами оперативно-рятувальної служби завершено роботи щодо гасіння пожежі, яка сталася на території Ужгородського сміттєзвалища.

 

Як уже повідомлялося, третю добу триває ліквідація пожежі на Ужгородському міському сміттєзвалищі, внаслідок якої вогонь охопив близько 6 із 10 гектарів території.

Як розповів керівник гасіння пожежі – начальник ГУ МНС України в Закарпатській області Михайло Туряниця, станом на 12:00 22 липня вже ліквідовано близько 70 відсотків загорання. За його прогнозами, до кінця дня дана пожежа буде ліквідована повністю. На місці події працює 32 одинці техніки, серед яких 15- автомобілі оперативно-рятувальної служби області. До проведення робіт залучено пожежну та рятувальну техніку, а також екскаватори, бульдозери та самоскиди, які засипають смітник за допомогою ґрунту.

Фахівцями обласної санітарно-епідеміологічної станції та держуправління екології та природних ресурсів відібрано проби для здійснення аналізів на вміст шкідливих речовин в навколишньому середовищі. За словами головного державного санітарного лікаря Закарпатської області Віри Чиж та заступника начальника держуправління екології та природних ресурсів Михайла Гайдура, аналізи показали, що перевищення граничнодопустимих концентраційних норм в місті Ужгороді та навколишніх населених пунктах немає.

Ситуація перебуває під контролем головного управління МНС України в Закарпатській області

Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області

 

23 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів