В УЖГОРОДІ ОБИРАТИМУТЬ КОРОЛЕВУ НОЧІ

31 липня в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація проекту "Queen of the Night", яку проводять в Ужгороді спільно туристична агенція "Лагуна Ю" та клуб "VIPER CLUB".

 

Про деталі акції розказали директор "Лагуна Ю" Юлія Лагуновська, арт-директор "VIPER CLUB" Дмитро Стасюк та представник промогрупи "Промо Де Люкс" Тудор Кілару.
Як стало відомо, це довготривалий 2-місячний проект. Кожної п’ятниці з 6 липня по 31 серпня серед відвідувачок клубу "VIPER" за результатами 3-ьох конкурсів компетентне журі обирає дівчину вечора. Кожного разу склад журі змінюється, але в основному це хореограф, представник модельного бізнесу, член оргкомітету конкурсу "Міс Закарпаття 2007". Участь дівчат у конкурсі, як повідомив Дмитро Стасюк, добровільна і спонтанна, ніким на перед не плануються і не відбираються конкурсантки. Єдиний критерій — наявність закордонного паспорта.
7 вересня дев’ять фіналісток будуть змагатися за головний приз проекту "Queen of the Night" — путівку на двох до Туреччини у 5-зірковий готель.
Щоб перемогти у півфінальних конкурсах, розповів Тудар Кілару, не потрібно, наприклад, танцювати стриптиз. Дівчина повинна вміти рухатись під музику, мати почуття гумору та деякі творчі здібності. Серед конкурсних завдань — відповіді на запитання ведучого, танцювальна імпровізація, а у фіналі слід намалювати із заплющеними очима головне чоловіче достоїнство. Серед варіантів намальованого, до речі, були сильне плече, серце, гаманець, чисте взуття тощо.
Це звичайні конкурси для розважальних закладів світу, стверджує Д. Стасюк. А сам проект, за його словами, має на меті урізноманітнити клубне життя Ужгорода, оскільки досі у цій сфері не було жодних довготривалих проектів та ще й такими солідними призами. Ми ж спільно з турагентством "Лагуна Ю",-- каже Д. Стасюк, --гарантуємо отримання головного призу — відпочинку у Туреччині на двох осіб, а також призи для усіх фіналісток".
Мова йшла також про особливості туристичного сезону -2007, про нові послуги туристичних кампаній, зокрема професійну охорону туристів на відпочинку.
Найкращим способом відпочити і забути про щоденні турботи Юлія Лагуновська називає туризм. Гостя повідомила останні статистичні дані щодо відпочинку українців та закарпатців зокрема. Так, лідерами привабливих для краян турів є Туреччина і Єгипет. Саме за цими напрямами спеціалізується туроператор "Туртесс Тревел". Продукт компанії розрахований на споживачів з різним рівнем достатку, починаючи від найбільш економних пропозицій і аж до VIP-обслуговування.
Протягом минулого року в Україні виїзний потік збільшився на 3 % порівняно з 2005 роком та становив 16,9 млн. осіб. 87 % потоку — приватний туризм, 8 % — організований, 5 % — службова поїздка. Україну ж за минулий рік відвідали 18,9 млн. іноземних туристів, розповіла директор турагенції "Лагуна Ю" Юлія Лагуновська. Вона також розповіла про нову послугу для туристів — цілодобову багатофункціональну службу підтримки громадян за кордоном — "Службу континентів". Придбавши перед поїздкою спеціальну картку, турист може у будь-який час отримати допомогу у разі виникнення проблеми.

 

31 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів