УВАГА! ВПЕРШЕ! Школа КВН

З 5-го по 10 серпня в Палаці дітей та юнацтва "Падіюн" проходитиме фестиваль-семінар "Школа КВН".

 

Що це? Для кого це? Для чого це?

По-перше, це школа де будуть вчити, як грати в КВН. Програмою школи передбачені теоретичні й практичні заняття. Ця школа розрахована не тільки на новачків, а й на тих, хто вже грає, але хотів би вдосконалити свою майстерність. Ми орієнтуємося на школярів старших класів та студентів, проте обмежень за віком не робимо і запрошуємо всіх бажаючих. Хочемо показати як новачкам, так і гравцям зі стажем, що можна і як це краще відобразити на сцені.

По-друге, нашою метою є й залучення нових гравців до Закарпатської ліги. Адже дуже часто людина хоче грати в КВН, але просто не знає, з чого почати.

Ну і, по-третє, школа — це чудова нагода для кавеенівців зібратись разом, весело провести час, поспілкуватись, напрацювати матеріал для майбутніх ігор.

Заняття будуть проводити досвідчені гравці Закарпатської ліги КВН, а також учасники збірної КВН України, редактори Асоціації “КВН України” на чолі з президентом Асоціації, капітаном команд ДПІ “Дрім-тім” та збірної СНД професором Михайлом Агранатом. Плануємо й спеціальні заняття для дівчат (адже дівочий КВН має свою специфіку), які проводитиме капітан команди “Дівчата з Житомира” Марина Поплавська. Крім того, ми запросили спеціалістів з естрадного вокалу, акторської майстерності, сценічного мовлення.

Усіх учасників розподілять методом жеребкування на команди, в кожної з них будуть досвідчені куратори. “Школярі” 4 дні слухатимуть лекційні заняття та тренуватимуться в міжкомандних бліц-іграх. А завершального, п’ятого вони проведуть між собою повноформатну гру, на яку ми запросимо всіх бажаючих.

Увага! Школа КВН розпочинає роботу в неділю, 5 серпня, о 16:00.

Всі хто встиг, або не встиг записатись до школи приходьте в "Падіюн".

Звіт про роботу школи чекайте в наступних листах від ЗЛ КВН.

 

03 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів