В Ужгородському театрі ляльок відкривається сезон

З 1 по 8 жовтня 2004 року відбудеться Восьмий Міжнародний фестиваль театрів для дітей "Інтерлялька -2004"

 

12 вересня Закарпатський обласний театр ляльок відкрива? прем'?рою вистави "КРАСУНЯ ? ЧУДОВИСЬКО" свій 24-й театральний сезон. Красиву і яскраву старовинну казку про відданість, кохання, зачаклований замок та чарівну розу поставив білоруський режисер Олег Жюгжда, відомий нашему глядачу по постановкам вистав "Про Янка-дурня, чорта та сиротинку Мариську", "Казка про трьох поросят". В новій виставі "Красуня і Чудовисько" атмосферу готичного роману створюють музика, підібрана постановником в дусі середньовіччя, вишукані ляльки, розкішні костюми, драматична гра акторів та театральний прийом "чорного кабінету". Ця вистава рекомендована для сімейного перегляду, і зачару? вона як п'ятирічних дітей, так і дорослих.
Новинкою сезону стане експериментальна вистава для молоді, яку готують провідні актори театру. Це філософський ремейк на тему самотності - сво?рідне трактування історії про Робінзона .
З 1 по 7 жовтня 2004 року відбудеться Восьмий Міжнародний фестиваль театрів для дітей "?нтерлялька -2004". Вже традиційно в чудову осінню пору Закарпаття збира? друзів на свято лялькарів усього світу.
Закарпатський обласний театр ляльок став ініціатором проведення Міжнародного фестивалю театрів для дітей "?нтерлялька" у 1990 році. У 1997 р. фестиваль включено до Міжнародної асоціації театральних діячів світу (УН?МА). Цього року учасниками фестивалю будуть театри з Росії, Білорусі, Словаччини, Польщі, Румунії, Сербії, Швейцарії, Австрії, Німеччини та України. Глядачів чека? різноманітний репертуар для всіх вікових категорій. Театр представить на суд фестивалю новинку прпереднього сезону - виставу "Недотепа із Вертепа" Дмитра Кешелі, яка сповнена неповторного закарпатського колориту.
Театр ляльок з нетерпінням чека? на своїх друзів в новому, 24 театральному сезоні!

 

27 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів