Ужгород проминуло, але Закарпаття продовжує уточнювати збитки завдані буревієм

Закарпаття уточнює збитки завдані буревієм, який пройшовся областю в ніч з 26 на 27 серпня. З постраждалих районів продовжують надходити інформації про завдані стихією збитки, що дозволяє відновити картину того, що сталося. Наразі вже відомі уточнені дані по Хустському району, який разом з Виноградівським постраждали найдужче. Сильний шквалистий вітер пошкодив дахи 101 будинку в семи населених пунктах.

 

Окрім того, в селах Данилово, Золотарево, Крайниково, Ракош та Сокирниця від буревію постраждали загальноосвітні навчальні заклади, в селі Нижній Бистрий ? спецшкола-інтернат, в місті Хуст ? Станція юних натуралістів. Ще три села після буревію залишилися із ушкодженими дитячими навчальними закладами, де від вітру переважно постраждали дахи будівель.

Вже завершені роботи по очищенню від гілок та дерев ділянки шляху Мукачево-?вано-Франківськ-Рогатин (26 великих дерев) та Хуст-Шаян-Вишково-Буштино (35 великих дерев). Тривають підготовчі роботи щодо відновлення двох підвісних мостів в селі Нижній Бистрий (річка Ріка) та трьох в селі Вільшани (річка Теребля).

З 11 населених пунктів, які вчора повністю залишилися без електропостачання на 10:00 28 серпня залишають тільки два, ще в двох селах електроенергію вдалося відновити тільки частково. Телефонний зв?язок із зовнішнім світом відновлено в 4 з 8 населених пунктів. Відновлювальні роботи наразі тривають і в селі Данилово, де внаслідок падіння дерева було пошкоджено газовий стояк.

Комісія, створена з представників органів місцевого самоврядування, Хустської районної державної адміністрації та працівників УМНС України в Закарпатській області, вважа?, що орі?нтовна вартість робіт необхідних для відновлення житт?забезпечення цього району складатиме близько 7,3 тисяч гривень.

Більш втішні новини надходять з Виноградівського району, де електропостачання та телефонний зв?язок відновлено у всіх населених пунктах.

Відновлювальні роботи тривають.

Центр громадських зв'язків УМНС України в Закарпатській області

 

29 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів