МІЙ РІДНИЙ КРАЙ

Має таку назву Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин, що вдев’яте стартував у Закарпатті.

 

Організаторами фестивалю виступають Державний комітет телебачення і радіомовлення України, обласна влада та Закарпатська обласна державна телерадіокомпанія.

Учасниками фестивалю у цьому році є Україна, Румунія, Словаччина, Угорщина, Сербія, Чехія, Польща, Німеччина, Швеція, Австрія, Литва, Білорусь, Болгарія та інші країни. До конкурсного перегляду представлено 76 телевізійних та 36 радіопрограм.

У суботу переможцям фестивалю будуть вручені нагороди та спеціальні премії. Вибирати найкращих буде авторитетне журі – найкращі фахівці телерадіомовлення багатьох країн. З України – Олесь Гоян, Румунії – Мірча Поспай, Угорщини – Мігель Дебрецені та Сербії – Василь Дацишин.

Про мету фестивалю та очікування результатів цьогорічного Міжнародного фестивалю розповіли журналістам краю організатор фестивалю, заступник генерального директора Закарпатської ОДТРК „Тиса-1” Золтан Кулін та члени поважного міжнародного журі. Спілкування з колегами по медійному цеху було не лише фаховим, але й надзвичайно корисним в розумінні ролі телебачення та радіо як складової культури в сучасному світі, де не вщухають криваві міжнаціональні конфлікти.

Трибуна

 

28 жовтня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів