В КЛИМОВИЦІ ПІДПАЛИЛИ ТОРГІВЕЛЬНИЙ ЗАКЛАД

В іршавському селі Климовиця за нез’ясованих обставин загорівся магазин, який належить місцевому приватному підприємцю. Згідно попередніх висновків працівників Державного пожежного нагляду та правоохоронців торгівельний заклад підпалили.

 

Саме загоряння було виявлено близько четвертої ранку. Тоді ж повідомлення про нього надійшло на пульт зв’язку Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області. Міліціонери в свою чергу поінформували про пожежу вогнеборців.

Вогонь пошкодив вхідні двері до магазину із зовнішнього боку та ламберію в приміщенні на площі близько одного квадратного метру. Збитки, завдані 37-літньому приватному підприємцю пожежею наразі встановлюються.

Також тривають пошуки тих осіб (або особи), які можуть бути причетними до підпалу. Нагадуємо, що згідно Кримінального кодексу України (ст. 194, частина 2) умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, що заподіло шкоду у великих розмірах, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки - карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

02 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів