Закарпатська ліга КВН. Перший тур одинадцятого сезону.

У листопаді 1997 року, з гри медиків та економістів стартував перший сезон Закарпатської ліги КВН.

 

Десять років опісля, в першій грі 11-го сезону, волею випадку знову зустрілися команди цих факультетів, і знову медики виявилися трохи сильнішими. Щоб доповнити картину, повідомимо, що капітани тих перших команд цього разу сиділи в журі.
З 12 по 15 листопада в залі СЦД "Ювентус" пройшли чотири гри першого туру Закарпатської ліги КВН. Із заявлених двадцяти на сцену вийшли 19 команд, з них 9 нових. Переможцями ігор сталі команди "Перелом" (медфак УжНУ), "Хватило нефантазии" (МТІ), "ЯвшОКе" і "Перемога".
А після четвертої гри спеціально для КВНників в клубі "Екіпаж" була організована KBH-party. Прийшли не всі, але ті, котрі пришли, не пошкодували. Трішки "неформатного" гумору, веселі конкурси від "Не ПоНяЛ" і танці – вечірка вдалася.
У цьому турі за ініціативою самих КВНників було зроблено ще одне нововведення – участь членів журі в "розборах польотів". Судді активно підтримали ідею і охоче спілкувалися з командами в робочій обстановці після ігор. Поза сумнівом, такі бесіди дуже важливі, вони допомагають командам краще дізнатися критерії, по яких оцінюються їх виступи, і отримати аналіз своїх помилок, щоб уникнути їх в наступних іграх.
Перший тур зіграний. По його результатах команди, які зайняли 1-3 місця в іграх, продовжать виступи в Чемпіонаті, а інші з другого туру почнуть розігрувати Кубок Закарпатської ліги КВН. Ігри другого туру намічені на лютий 2008 р.

 

21 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів