ЗАКАРПАТТЯ: НА АЗС СТАВСЯ ВИТІК ПАЛЬНОГО

22 листопада, близько 10-ої години ранку через нез’ясовані обставини на одній з автозаправочних станцій поблизу села Сойми Міжгірського району стався витік бензину марки А-92. Кількість пального, що вилилося уточнюється.

 

Про негаразди на АЗС в оперативно-рятувальну службу Міжгір’я повідомив працівник Міжгірського РВ ГУ МНС України в Закарпатській області Василь Глеба, який прямуючи до села Майдан помітив, що на об’єкті коїться щось незрозуміле. Персонал автозаправки у цей час намагався ліквідувати витік власними силами, однак, бажаних результатів це не дало.

З огляду на те, що витік пального міг призвести до загоряння чи вибуху, Василь Глеба, не гаючи часу, відразу зателефонував колегам.

До місця виклику рятувальники негайно направили чергове відділення на спецавтомобілі та повідомили про подію в інші відповідні служби району. В’їзд на територію АЗС було заблоковано, а щоб не сталося лихого водночас знеструмлено увесь об’єкт. Після того рятувальники та персонал провели засипку місця витоку пального, а грунт та пісок, використані для цього, передбачається передати для утилізації.

На даний момент експлуатацію АЗС припинено до усунення недоліків. Попередня причина аварії – несправність паливороздавальної колонки.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

23 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів