ЗБІРНА УДАІ ПІДТВЕРДЖУЄ СВОЮ МАЙСТЕРНІСТЬ

Правоохоронці систематично проводять різні турніри, підтримуючи, мовити б, у здоровому тілі здоровий дух.

 

Чергове змагання серед міліцейських колективів області відбулося у спорткомплексі “Юність”. Це -- першість УМВС з міні-футболу з нагоди Дня міліції України. Турнір організували працівники відділення професійної підготовки управління роботи з персоналом УМВС. Відкрив його заступник начальника УМВС полковник міліції Володимир Петрицюк.

В Ужгород прибуло 20 команд з різних служб, підрозділів та міськрайвідділів. Їх розбили на чотири групи (по 5 команд -- у кожній). Кожен матч тривав по 15 хвилин без перерви. У чвертьфінал виходили по дві команди з підгрупи.

Фаворитами турніру вважалися команди УДАІ, збірна УМВС, Іршавського, Ужгородського райвідділів та Ужгородського міськвідділу УМВС. Та, схоже, інші колективи не дуже злякалися їх. У кожному матчі точилася запекла боротьба. У чвертьфінальну частину вийшли команди внутрішніх військ, УДАІ, УБОЗу, Ужгородського міськвідділу, Хустського міськрайвідділу, Берегівського, Ужгородського і Тячівського райвідділів.

У фіналі зустрілися команди УДАІ та Тячівського райвідділу УМВС. Основний час не визначив переможця (0:0). А в серії післяматчевих пенальті влучнішими виявились футболісти УДАІ (2:1), котрі й стали переможцями турніру. Отже, збірна ДАІ ще раз підвердила свій високий клас. Кращим воротарем турніру визнано Юрія Кашку (“Беркут”), а кращим нападником -- Людвіга Файта (Міжгірський райвідділ).

Заступник начальника УМВС Володимир Петрицюк та начальник відділення професійної підготовки Василь Кузьо вручили переможцям нагороди.

Іван ЛАДЖУН
УМВС в Закарпатській області

 

14 грудня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів