Тігіпку на прес-конференції в Ужгороді поставили незручні питання

Відбулася робоча зустріч Івана Різака та Сергія Тігіпка. Губернатор поінформував гостя про загальну соціально-економічну ситуацію в Закарпатті. Відзначив, що в багатьох сферах відбулися зрушення на краще

 

Сьогодні в Закарпатській області з одноденним робочим візитом перебував голова Національного банку України та голова виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора Януковича Сергій Тігіпко.
Сергій Тігіпко також повідомив, що метою його візиту до регіону ? ознайомлення з роботою обласного виборчого штабу кандидата на пост глави держави Віктора Януковича в обласному центрі. Однак, як з?ясувалося, не тільки це. Гість поспілкувався з представниками трудового колективу агропромислової фірми ?Леанка?. Виступаючи перед мешканцями закарпатського селища Середн?, Сергій Тігіпко висловив, зокрема, переконання, що обрання нового Президента України ма? залежати від кожного українця зокрема. Після цього в обласному центрі пройшла його зустріч з підпри?мцями малого та середнього бізнесу, банкірами Закарпаття. А в ужгородському готелі ?Дружба? Сергій Тігіпко провів прес-конференцію для представників регіональних та всеукраїнських ЗМ?, де представники опозиційних і не дуже опозиційних видань задали питання стосовно фінасування закарпатського штабу та використання адмінресурсу (на велике здивування багатьох прес-конференці?ю голови виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора Януковича керував прес-секретарь голови обласної адміністрації пан Мещеряков). Після цього Тігіпко виступив на Закарпатському обласному телебаченні, під час якого він відповів на запитання елкторату.

 

31 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Вікторія 2004-09-04 / 10:01:00

    п.Віталію!
    Ваше запитання звучить, як погроза.
    Чи ні ?

  2. Віталій Мещеряков 2004-09-01 / 14:16:00

    Пане Вікторе, у Вас якісь зявилися проблеми?

  3. ZORRO 2004-09-01 / 09:15:00

    Chy ne varto panu Mescharyakovu na period vyboriv pity u vidpustku? I ne porushuvaty zakon!!! Yak vy na ce dyvytes pane Vitaliyu?

  4. Віталій Мещеряков 2004-09-01 / 08:08:00

    Щось у Вас глючить програмка відправки повідомлень

  5. Віталій Мещеряков 2004-09-01 / 08:06:00

    Дякую за рекламу.
    Я все ще залишаюся керівником прес-служби ОДА

  6. Читач 2004-08-31 / 20:24:00

    пан Мещеряков - керівник прес-служби облдержадміністрації чи щось змінилося?