Жителі Солотвина страйкують, протестуючи проти відключення газу

якщо керiвники фiлiї "Закарпатгаз" не поновлять постачання газу, то вони перекриють проїжджу частину автодороги Мукачево-Львiв-Рогатин

 

У неділю, 23 грудня, в Тячiвський РВ УМВС надiйшло о 12.45 повiдомлення вiд начальника Солотвинського відділення міліції про те, що в Солотвині на вул.Спортивнiй зiбрались мешканцi дев`ятиповерхових будинкiв, у яких 22 грудня працiвниками ВАТ "Закарпатгаз" було припинено газопостачання у зв`язку зі зниженням тиску в системi газопостачання.


Основна вимога учасникiв заходу - якщо керiвники фiлiї "Закарпатгаз" не поновлять постачання газу, то вони перекриють проїжджу частину автодороги Мукачево-Львiв-Рогатин. Близько 13.45 близько 80 учасників страйку перемiстились до АЗС "Лiщина", вийшли на проїжджу частину, де перекрили рух автотранспорту. Працівникам міліції довелося вiдновляти рух автівок об`їзним шляхом. Лише після четвертої години дня, шляхом профiлактично-роз`яснювальної роботи з боку керiвництва Тячiвської РДА, газовиків та працівників прокуратури рух було повнiстю вiдновлено, а саму акцiю перекриття припинено.

Аби не трапилося лиха, охорону громадського порядку під час акції забезпечували півсотні працiвникiв міліції. На 5 страйкарів, якi здiйснювали злiсну непокору працiвникам мiлiцiї, було складено адмiнпротоколи за ст.185 КУпАП.Порушень громадського порядку не допущено.



ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

25 грудня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів