В УЖГОРОДІ ЩОТИЖНЯ ЗВУЧАТИМЕ ДЖАЗ

В Ужгороді відновилися вечори джазової музики. Відтепер у стилізованому під 30-роки Німеччини ресторані-пабі "Бюргер" (пл.Шандора Петефі, 47) щотижня з четверга по суботу виступатиме джазовий квартет "Man in Black". А у неділю звучатиме соло на різних інструментах.

 

Володимир Машіка, керівник джаз-бенду, викладач Ужгородського музичного училища втішений, що нарешті буде де зіграти класичний джаз, "без мінусовок", а ужгородці матимуть змогу послухати якісну музику, " а не всюдисущу попсу".
Дирекція єдиного в Ужгороді ресторану-пабу вирішила перейнятися відпочинком і тих "кому за 30". За словами директора пабу Аліни Сочки, тут звучатиме музика 60-90-их.
Ідею проведення джазових вечорів жінка привезла з Німеччини, де жила упродовж року. Звідти ж –і справжнє мюнхенське пиво та баварські ковбаски, які подаватимуться відвідувачам. 5 сортів відомого європейського пляшкового пива та 4 сорти бочкового можна буде скуштувати у "Бюргері". Керівництво закладу каже, що незабаром розширить асортимент страв і відвідувачі зможуть спробувати різноманіття європейської кухні.

 

28 грудня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів