На мітинг до Мороза прийшло більше 500 осіб

Протягом 2-х днів на Закарпатті перебував кандидат на посаду президента України Олександр Мороз

 

Виступаючи на мітингу в Ужгороді, кандидат на посаду президента України Олександр Мороз назвав українське виробництво ?мертвим? і запевнив, що зна?, як оживити його. Але для цього, звичайно, треба обрати його Главою держави. У своїй агітаційній промові кандидат на посаду президента пообіцяв, що, у разі обрання його главою держави, освіта та охорона здоров?я будуть безкоштовними, втрачені заощадження буде повернуто власникам, мінімальна заробітна плата становитиме 400 грн. Крім цього, він назвав Леоніда Кучму таким, що ?уліз в авантюру, пославши українські війська в ?рак?.

Так званою ?фішкою? виступу кандидата стало те, що він заявив ужгородцям: ?Я не приїхав вас просити, але у вас нема? іншого вибору!?. Олександр Мороз наголосив, що у нього та його команди ?? шанс обійти владу на повороті? і, окрім цього, ?? можливість вивести у другий тур виборів Ющенка і Мороза?.

Зустрічався Олександр Мороз із виборцями на Київській набережній, куди зійшлися люди переважно літнього віку.

 

03 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Іван 2004-09-14 / 21:59:00

    І справді, на зустрічі з Морозом ніколи не приходить менше кількох тисяч людей. До того ж Мороз - єдина людина серед кандидатів, що завжди відповідає за свої слова. І не обіцяє того, чого не зміг би зробити.

  2. War 2004-09-03 / 12:03:00

    Брешеш нахабна морда! Я був на тому мітингу. І Мороз, казав про МІНІМАЛЬНУ зарплатню в 400 грн. А про "інший вибір ужгородців" мови взагалі нікої не було. Ваше повідомлення - Ьрехня в суміші з декількома фактами. Як то кажуть: чув дзвін... До речі, молоді там було бельше, аніж людей похилого віку.