Мерія Ужгорода замінована

Площа Поштова оточена спецпідрозділами міліції та МНС

 

Згідно офіційної версії, яка надійшла від керівника прес-служби Ужгородської міської ради Олега Подебрія працівники міської ради були сьогодні 6 лютого відправлені у відпустку до п’ятниці 8 лютого, у звязку з карантином та відповідно проведенням дезинфекції та дератизації в приміщенні міської ради по площі Поштова.
Сьогодні пообіді працівники спецпідрозділів МВС та МНС оточили будівлю мерії, оскільки їм було повідомлено про замінування будівлі міської ради. Представники правоохоронних органів утримуються наразі від коментарів.

Станом на 16.00 ситуація не змінилася.

***
Цьому передували наступні події:

- Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк звернувся до Президента України, Прем’єр-міністра України, МВС України, Генеральної прокуратури, керівництва Верховної Ради України та голів комітетів та фракцій із скаргою на Ужгородський міськвідділ та Закарпатський обласний відділ міліції.

- 4 лютого спеціалістами КП “Уж-тепло” проводилося планове встановлення лічильників теплої води для приміщення Ужгородської гімназії, що є на балансі управління освіти міста, і приміщення критого басейну міської дитячої спортивної школи водних видів спорту. Працівники Ужгородського міськвідділу міліції арештували начальника першого району КП “Уж-тепло”.

- працівники міліції арештували керівника комунального підприємства “Румб” Гулянича В.В., якому інкримінують отримання хабара.

- заступник губернатора Іван Балога звернувся до прокурора області з проханням надати правову оцінку діям міської ради.

 

06 лютого 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2008-02-06 / 17:08:00

    Рата вже в Барселоні.На нього поновили кримінальні справи за побиття Коваленко ,Пономарьова,Цапа,Иванова та інших.