ДВОМІСЯЧНИЙ ДЕМ’ЯНЧИК ПОТРЕБУЄ ВАШОЇ ДОПОМОГИ

"Дякуємо всім, хто відгукнувся та допоміг маленькій Віці Шарковій. Нагадаємо, що Віка народилася з великою пухлиною і протягом 6 місяців боролась за життя. На жаль, в Україні немає можливості прооперувати дитину, а лікування в закордонних клініках коштує дуже дорого.

 

"Дякуємо всім, хто відгукнувся та допоміг маленькій Віці Шарковій. Нагадаємо, що Віка народилася з великою пухлиною і протягом 6 місяців боролась за життя. На жаль, в Україні немає можливості прооперувати дитину, а лікування в закордонних клініках коштує дуже дорого.

Після тривалих переговорів Віку погодилася взяти німецька клініка "Хеліос", у якій, до речі, лікуються троє українських діток. Коштує лікування 30 000 євро. Батьки дитини звернулися до всієї України з проханням про допомогу. І завдяки небайдужим людям вдалося зібрати 20 000 євро. Саме з цією сумою 22 січня 2008 року Віка разом з мамою відбула до Берліна. Дитина була у вкрай тяжкому стані — температура 39 й іноді зупинялося дихання. Лікарі клініки "Хеліос" були шоковані халатністю українських колег.
За 10 днів лікування пухлина помітно поменшала, а вага Віки збільшилась аж на 900 г (у попередні місяці максимум Віка набирала 200 г за місяць). Прогнози лікарів: лікування триватиме 6 місяців
Нещодавно до мене зателефонувала жінка. Після тривалої розмови з`ясувалося, що в її двомісячного синочка такий же діагноз, як і у Віки. Оля (так звати молоду маму) не знає, що робити, адже лікарі порадили чекати, а що чекати, не уточнили. Тому звертаємося до всіх за допомогою.
Після спланованого кесаревого розтину дитина перебувала в тяжкому стані. В обласній лікарні в Луцьку нічого конкретного не змогли сказати, бо ніколи з таким явищем не стикалися за всю історію своєї практики, тому направили матір із хлопчиком до Києва в Охматдит. У результаті проведеного обстеження встановлено діагноз: лімфгемангіома гігантських розмірів передньобокових поверхонь грудної клітки, плечей.
На даний момент мама з Дем’янчиком знаходяться вдома й чекають. Тільки на що? Оля каже, що хлопчик росте і разом з ним росте пухлина. Таке враження, що історія повторюється (мамі Вікторії також радили чекати).
Взявши на себе ініціативу (з дозволу мами), наша редакція відправила висновки лікарів та фото хлопчика в клініки Німеччини, Сінгапура, Челябінська та Москви. Клініка "Хеліос" (Берлін) готова прийняти дитину, вартість лікування 50 000 євро. Сінгапурські лікарі уточнюють діагноз, але запевнили, що операції такі проводять і коштують вони значно дешевше, ніж у Німеччині. Тому звертаємося до всіх за допомогою. Маленький Дем`янчик потребує нашої допомоги — і матеріальної, і моральної, і духовної.

Адреса: Волинська обл., м. Ківерці, вул. Горького, 25.
Телефон мами Ольги: +38-050-108-69-84.
Тетяна Люлька (директор ТОВ "Новини Київщини", м. Київ;
допомагаю, чим можу): +38-095-577-58-69.
Марина Капроненко (перекладач, м.Київ): +38 -050-440-19-03.

Реквізити для надання допомоги в гривні:
Р/р: 26201601560893 в ПК Приват48,
МФО отримувача: 305299, ОКПО отримувача: 3000122748.
Найменування рахунку отримувача — Бельська Ольга Антонівна.
Призначення платежу — благодійні внески від П.І.Б.

 

12 лютого 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів