Клекіт сьогодення

Серед прогресивних письменників краю вже стало усталеним прислів’я: "від Миколая до котів – не декламуємо віршів".

 

Дійсно, останній літературний вечір, вартий уваги, відбувався в рамках "Книжкового Миколая" на фесті "Битва поетів", то був Перший поетичний чемпіонат Закарпаття, з претензією на слем-турнір, влаштований НЛО (неформальним літературним об’днанням) "Ротонда", після того зимова сплячка в два місяці, де сняться лиш нові "джинси", бо старі вже курті, та відбуваються "дебюти" - в кращих традиціях соцреалізму, без справжніх літературних посиденьок. Але мистецький андеґраунд Закарпаття не дрімле.
28 лютого 18:00 в Ужгороді в Ляльковому театрі відбудеться унікальний арт-проект "Екле" – штучний синтез мистецтв, де НЛО "Ротонда" за підтримки "віжи-3000" зібрало разом молодих поетів з художниками (Коврея V. з Тарнай Н., Деяка Т. - Полуденною П., Кузана В. - Сорокою М., Любку А. - Андрусем М., Белея Л. - Варгою А.), для витворення спільного мистецького продукту – заеклектує все гурт "Танго темпо" своїми імпровізами під слайд-шоу з картин.
А розпочнуть дійство "Психоделік брекфест" на фоні урбаністичних світлин місцевих молодих фотохудожників.
Одним з останніх до арт-проекту "Екле" долучився юний талановитий художник з інституту ім.Ерделі Варга А.: "перш за все - це цікавий досвід співпраці з молодими митцями слова, інтригує побачити результат створений поетом на основі моїх робіт. І просто я не міг, не долучитися до такого креативного дійства".
Отже, приходьте бажаючі побачити-почути щось справді нове, адже буде дуже файно, гарантують митці!

Голова НЛО "Ротонда"
VIK Коврей

 

27 лютого 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів