Ужгородські школярі – учасники Всеукраїнського шкільного Чемпіонату по футболу!

З 1 березня в 64 містах України, серед яких є і УЖГОРОД, стартує третій Всеукраїнський Чемпіонат по футболу серед школярів "DJUICE ГОЛ 2008"

 

З 1 березня в 64 містах України, серед яких є і УЖГОРОД, стартує третій Всеукраїнський Чемпіонат по футболу серед школярів "DJUICE ГОЛ 2008". Кожен учень 6-9 класів із загальноосвітніх шкіл, який любить грати у футбол, зможе взяти участь в загальнонаціональних змаганнях і виграти головний приз - поїздку до Італії. Особливість нинішнього сезону - відтепер в змаганнях будуть задіяні і дівчатка.



Цього року юні футболісти з майже 2 300 шкіл зі всієї України протягом трьох весняних місяців боротимуться за право вважатися кращою шкільною футбольною командою України. Як і в попередні сезони, мета Чемпіонату - сприяння популяризації здорового і активного способу життя серед молоді і впровадженню фізичної культури і спорту в життя хлопців і дівчаток, зміцнення їх здоров’я, підготовка молоді до життя і трудової діяльності.



Участь в Чемпіонаті - це можливість проявити свої спортивні здібності, завоювати перемогу і стати героєм школи та міста.



За роки існування Всеукраїнський шкільний Чемпіонат по футболу "DJUICE ГОЛ" посів важливе місце у житті українських школярів. Його включено до переліку обов’язкових заходів Міністерства освіти та науки України.



Всеукраїнський шкільний Чемпіонат складається з декількох інтегрованих міні-чемпіонатів: "DJUICE ГОЛ" - основний для хлопчиків; "DJUICE ФАН" - для дівчаток; конкурс стінгазет - загальне змагання для всіх фанів.



Чемпіонат проходитиме у декілька етапів: Кваліфікаційний, Міський, Регіональний і Національний - максимально приблизно до структури "справжнього" професійного футболу - по схемах ФІФА і олімпійською.



Фінальна гра відбудеться 17 травня в Києві на Майдані Незалежності, де змагатимуться переможці регіональних ігор - всього 4 команди. Цього ж дня визначиться переможець Чемпіонату підтримки.



Попередні сезони Чемпіонату продемонстрували яскраву активність і прагнення дівчаток підтримати свої футбольні команди. Тому в сезоні 2008 року стартує Чемпіонат груп підтримки "DJUICE ФАН 2008". Їх чекає цікаве артистично-танцювальне змагання за головний приз - можливість відвідати ексклюзивні уроки одного з провідних танцюристів України Владислава Ями.

 

04 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів