В Ужгороді відбувся чемпіонат КФК "Динамо" з міні-футболу

серед підрозділів оперативно-рятувальної служби західного регіону України

 

Впродовж 2-5 березня в ужгородському спорткомплексі "Юність" проходив чемпіонат КФК "Динамо" серед підрозділів оперативно-рятувальної служби західного регіону України з міні-футболу.

В змаганнях взяли участь представники головних управлінь МНС України у Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та збірна Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Змагання проходило за олімпійською системою. За результатами даного турніру, команди, які вибороли І-ІІІ місця братимуть участь у Спартакіаді МНС-2008.
З перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів. І все ж вправність та майстерність футболістів команд головних управлінь МНС України у Житомирській, Львівській, Хмельницькій областях та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності дозволила їм стати основними претендентами на перемогу.
У поєдинку за третє й четверте місця зустрілися команди представників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та головного управління МНС у Львівській області. Останні таки поступилися своїм землякам із навчального закладу.
Та основна увага була прикута до фіналу, де в поєдинку зустрілися команди Хмельницької та Житомирської областей. З рахунком 5:4 футболісти з Хмельниччини таки вирвали таку жадану перемогу. Переможцям та призерам турніру було вручено кубки та грамоти.
Окрім того обласною організацією ФСТ "Динамо" було прийнято рішення нагородити найкращих футболістів. Так "кращим бомбардиром" став представник Закарпатської області Олександр Гатяш, "кращим захисником" - представник Житомирщини Ігор Нікітчук, "кращим воротарем" - Петро Процюк із Тернопільської області
Наразі представляти Західний регіон на Всеукраїнському турнірі з даного виду спорту, будуть команди Хмельницької, Житомирської областей та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

10 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів