Футбол. "Закарпаття" – "Арсенал"

Післяматчеві коментарі тренерів

 

Олександр Заваров, головний тренер "Арсенала":


- Гра була не кращої якості, але футболісти викладалися цілком і віддавалися грі. Деякі гравці сьогодні зіграли нижче свого рівня. У цій грі ніхто не хотів програвати, результат важливий для обох команд, через це і стільки карток. У такій напруженій грі, і в таких умовах складно, обійтися без карток. Сьогодні була боротьба, футболу було мало, команди були налаштовані на те, щоб не програти одна одній. Сьогодні "Закарпаття" ні фізично, ні тактично не програло "Арсеналу", моментами навіть перевершувала його, багато які висококласні гравці через перебір карток і травми сьогодні не змогли вийти на поле, через це, ті гравці, що їх замінили, поки піймали ритм гри нахваталися карток. Усе-таки, вони непогано себе показали і результатом гри я задоволений. Тому, що жодна команда просто так звідси очки не забирала.
Володимир Шаран, головний тренер "Закарпаття":
- На полі ми побачили весняний футбол. Тому і налаштовував команду на те, щоб у її було більше бажання, ніж у суперника. Тому ми сьогодні і тактично і фізично переграли "Арсенал" за рахунок бажання. На жаль нам не вистачило майстерності для того, щоб досягти успіху. У цілому грою задоволений, якщо ми будемо грати не тільки вдома, а і на виїзді, то обов’язково поповнимо свій очкової багаж. Ми будемо боротися до кінця для того, щоб залишитися у вищій лізі.
Гра новачка команди Края мені імпонує, сьогодні він цілком виконав установку на гру, звичайно. У нього були помилки, у декількох епізодах він перетримав м’яч, але цілком він зіграв здорово, особливо у верховій боротьбі. Думаю, що цей футболіст буде прогресувати з кожною грою. Сподіваюся, що в наступному двобої на полі вийде ще один новачок команди Чарлес Невуче.
Заміну Бабенка ми зробили через травму, що він отримав. На наступний матч налаштовуємо тільки на перемогу психологію футболістів, у тім плані, що вони боятися грати на виїзді і я це обов’язково подолаю. Нам потрібно ризикувати, іншого шляху немає, якщо ми не беремо очок вдома, тоді будемо брати них на виїзді.

www.zakarpattja.uz.ua

 

11 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів